home

français

nederlands

english

deutsch

italiano


foto's

Algemene voorwaarden

Reservering

Na ontvangst van uw verzoek om informatie over de mogelijkheden voor een verblijf bij La Mexicaine, hoort u per omgaande van ons of de door u gewenste kamer of de studio nog beschikbaar is in de door u genoemde periode en wat de kosten zijn. Gelieve ons dan zo snel mogelijk te laten weten of u geïnteresseerd bent zodat wij de kamer of de studio voor u vrij kunnen houden. Als wij niets van u horen, gaan wij ervan uit dat u geen belangstelling meer heeft en voelen wij ons vrij de kamer of de studio aan anderen te verhuren.

(Aan)betaling

Bij een reservering van meer dan 6 weken op voorhand, zullen wij u vragen een eerste aanbetaling te doen van 20%. Pas na ontvangst daarvan is de reservering ook voor ons bindend. Een tweede aanbetaling van 30% moet uiterlijk 6 weken vóór uw aankomst zijn voldaan. Bij een reservering van minder dan 6 weken, wordt er meteen een aanbetaling van 50% gevraagd. Bij boekingen van 1 nacht dient de huur in één keer te worden betaald.

Annulering

Bij annulering tussen 3 maand en 2 weken vóór aankomst bent u 50 % van de huursom verschuldigd. Bij annulering vanaf 2 weken vóór aankomst of tijdens het verblijf (vervroegd vertrek) bent u 100 % van de huursom verschuldigd. Het is raadzaam een annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst en vertrek

De gereserveerde kamer/studio is op de dag van aankomst vanaf 16.30 uur ter beschikking van de gast. Op de dag van vertrek dient de kamer/studio uiterlijk om 10.30 uur vrijgegeven te zijn.

Aansprakelijkheid

La Mexicaine aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan en diefstal of verlies van eigendommen van gasten alsmede letsel of ongeval berokkend aan gasten. Het gebruik van het zwembad geschiedt op eigen risico, het zwembad is onbewaakt. Kinderen mogen alleen onder toezicht van de ouders gebruik maken van het zwembad. Betreding van ons domein is voor eigen rekening en op eigen risico.

De studio's worden bij vertrek gecontroleerd op eventuele schade en ontbrekende inventaris. Als u zelf niet voldoende hebt schoongemaakt, berekenen wij € 40,00 schoonmaakkosten.

Huisregels

De gasten worden verzocht de huisregels na te leven en de eigendommen van La Mexicaine en andere gasten te respecteren. De gasten worden geacht de rust en de privacy van andere gasten maar ook die van de buren van La Mexicaine te respecteren. Alle kamers en studio's zijn rookvrij en honden worden enkel toegelaten in onze grootste studio, Larche. Onze vier gastenkamers, mag men niet met schoenen betreden, daarom kunt eventueel slippers of pantoffels meenemen.